Het juiste reinigingssysteem voor uw onderneming!

Reinigingssystemen

De multifunctionele hogedrukreiniger op aanhangwagen en watertank.

Calutrailer

Eenvoudige op maat gebouwde oplossing voor uw stofprobleem. Zowel mobiel als vast.

Stofbestrijding

Ons Calujet-logo , is een stier , Een stier wordt gekenmerkt door sterk, stevig, maar vooral een beest met ballen! Deze filosofie nemen we mee in het complete Calujet-verhaal.

Enige tijd geleden dacht Joppe Taelman na over een eenvoudig, efficiënt en mobiel systeem om te reinigen. Hij merkte dat de vraag naar dergelijk systeem steeg en wilde hierop inspelen. Geen werkuren meer verspillen om een zware machine te verhuizen, wielen die niet mee willen, gesjouw met aanvoer slangen en wanneer alles dan uiteindelijk klaarstaat, past de elektrische stekker niet…

Er bestonden veel oplossingen, maar deze waren omslachtig en vooral heel duur.

Na 2 jaar denk, sleutel –en tekenwerk, volgde het eindresultaat de ‘Calutrailer’. Deze werd voor het eerst gelanceerd op Matexpo ’19. Moeilijk in te schatten of het product een marktwaarde zou krijgen, maar dit deed het zeker. Heel wat interesse en verkoop, iets waar we alleen maar van konden dromen! Het project schoot raak!

Daar was corona, maar de vraag bleef. Tijd dus om knopen door te hakken. Volgende uitdaging: we ontwierpen zelf een compleet nieuwe watertank, een verbeterd chassis en een goed uitgedokterd modulair systeem. Dit alles gevolgd door een rebranding van CALUJET.
Voilà, het project was volledig en kon volop op de markt gebracht worden!

We beschikken nu over een COMPLEET in huis gebouwde trailer. Nog voor het prototype uitgebracht werd, werden er al enkele verkocht. Gezonde druk op de ketel dus!

Hoe werkt het?
Pik de aanhangwagen aan met gevulde watertank en brandstoftank, rijd naar de bestemming, start de motor en reinigen maar!

  • Belangrijke algemene eigenschappen
  • Enkel-as gegalvaniseerd chassis
  • LED-verlichting
  • Hoogwaardige rotatie gegoten watertank
  • Efficiënte opbergplaatsen
  • Grote, goed bereikbare aanzuigfilter
  • Vulsysteem via vlotter of via mangat.

 

Bekijk hier onze verschillende types.

 

Caluflex Services BV

Dronckaertstraat 250

8930 Lauwe

056/42.42.54

BE 0873.220.031

info@caluflex.be