Het juiste reinigingssysteem voor uw onderneming!

Reinigingssystemen

De multifunctionele hogedrukreiniger op aanhangwagen en watertank.

Calutrailer

Eenvoudige op maat gebouwde oplossing voor uw stofprobleem. Zowel mobiel als vast.

Stofbestrijding

Stofbestrijding

Wij bouwen uw bestrijdingssyteem op maat.

Stofbestrijding komt alsmaar belangrijker, niet alleen voor de medewerkers op de werf, maar ook voor de directe omgeving. Daarom bouwen we graag een overzichtelijk eenvoudig systeem. We hebben een mooie resem aan producten die elk hun specifieke eigenschappen kenmerken. 

      

Soorten mobiele systemen op bouwmachines:

1. Systeem met binnengroep

Bij dit systeem bouwen we een hydraulische Dynaset HPW DUST waterhogedrukpomp in/op de machine . Er wordt met lagedrukwater de machine binnen gegaan ofwel werken we met een watertank op de machine. De ‘loadsensing-sturing’ zorgt voor een efficiënt gebruik. De machinist bepaalt zelf wanneer hij/zij de pomp aan -of uit zet. Dit zorgt voor een minimum aan waterverbruik. Kan op diverse systemen in/opgebouwd worden.

Nevel/spuitkoppen worden op cruciale plaatsen gemonteerd, om zo de bron te gaan bestrijden. Op die manier geven we weerfactoren zoals o.a. wind het nakijken. Deze installaties bouwden we reeds op, op longreach-afbreek kranen – breekinstallaties – overslaginstallaties.

  

   

2. Systeem met buitengroep

Met dit systeem voeden we het stofbestrijdingscircuit op de machine van buiten af, onder hogedruk. De elektrische-brandstof aangedreven CALUJET DST-unit wordt vanop afstand opgestart. Het voordeel van dit systeem is dat we met de losse units ten dienste kunnen staan van meerdere machines, daar deze losstaat van de bouwmachine. De unit kan op een ‘skid-systeem’ aanhangwagen(calutrailer) of in container worden geleverd. Al dan niet met watertank.

 3. Vaste opstelling

Voor stortplaasten en/of stofopwekkende omgevingen, werken we graag samen met de klant ,een vaste opstelling uit. Hier gaan we ook terug voor een eenvoudige opstelling, met een al dan niet automatisch systeem. De frequentie gestuurde units kunnen zo geregeld worden, dat  we steeds zuinig met het water omgaan. Bij plotse grotere stofopwekking kan er tijdelijk krachtiger verneveld worden.

  

Zowel de assemblage en constructie tot de elektrische kast worden in eigen atelier uitgevoerd.

 

Caluflex Services BV

Dronckaertstraat 250

8930 Lauwe

056/42.42.54

BE 0873.220.031

info@caluflex.be